Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αποκαλύπτουν επαφές για Λαμκέλ Ζε!

Παναθηναϊκός: Αποκαλύπτουν επαφές για Λαμκέλ Ζε!

Οι Βέλγοι αναφέρονται στην περίπτωση του παλιού παίκτη του Λάζλο Μπόλονι,  Λαμκέλ Ζε και γράφουν πως ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του

Σε επαφές με την Αντβέρπ για το δανεισμό του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 24χρονος διεθνής πανύψηλος (1.92 μ) Καμερουνέζος ήταν από τους παίκτες που «ανέβασαν τις μετοχές» τους επί τεχνικής ηγεσίας του Λάζλο Μπόλονι στην ομάδα από την Αμβέρσα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα του «Walfoot» αναφέρει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο Μποσουίλ (σ.σ. γήπεδο της Αντβέρπ) για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Το βελγικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε. Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ. Οι ντρίπλες, η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα».

Ο Λαμκέλ Ζε είναι μια φορά διεθνής με το Καμερούν, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λιλ και φέτος έχει πέντε συμμετοχές και μία ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις