Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αποθέωσε Κιλπάτρικ και Πιτίνο ο Γουίλιαμς!

Παναθηναϊκός: Αποθέωσε Κιλπάτρικ και Πιτίνο ο Γουίλιαμς!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ντέρικ Γουίλιαμς, με τον Αμερικανό να αποθεώνει σχολιάζει το ματς και να αποθεώνει τόσο τον Ρικ Πιτίνο, όσο και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Σον Κιλπάτρικ.

Σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague αποδεικνύεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος δεν κατάφερε πάντως να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, παρότι σκόραρε 23 πόντους στο ματς.

Μιλώντας στο talkbasket.net μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ αποθέωσε τον προπονητή των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο, αλλά και τον Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος και αποτελεί πια παίκτη του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Κιλπάτρικ

«Στο πρώτο δεκάλεπτο έγινε η μεγάλη διαφορά. Κυριάρχησαν εναντίον μας, το σκορ ήταν 22-11 και η διαφορά παρέμεινε ίδια σχεδόν στο 70% του αγώνα. Ωστόσο παλέψαμε. Κάθε στιγμή που έφταναν την απόσταση στους 10-12 πόντους, την επιστρέφαμε στους 6-8. Αυτό πρέπει να κάνεις στην Euroleague, να συνεχίζεις να παλεύεις και να ελπίζεις ότι θα έχεις σωστή άμυνα και θα σουτάρεις καλά. Αλλά με 7/31 εύστοχες προσπάθειες το τρίποντο κάθε φορά που έχουμε τέτοιο ποσοστό εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε.

Είναι θετικό το γεγονός πως ο Κιλπάτρικ δεν έπαιξε εναντίον μας. Είναι πραγματικά καλός παίκτης και τον γνωρίζω αρκετά. Ο Πιτίνο είναι εξαιρετικός προπονητής, ένας Hall of Famer ο οποίος βοηθά τους παίκτες να παίζουν καλά. Ήλπιζα να μην χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά όλα είναι εντάξει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις