Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης 1-0: Οι φάσεις, οι αποβολές και το γκολ του Βαγιαννίδη που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός – Άρης 1-0: Οι φάσεις, οι αποβολές και το γκολ του Βαγιαννίδη που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Άρη στον τελικό του Πανθεσσαλικού και κατέκτησε το 20ό Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, σε έναν τελικό με συγκλονιστικό φινάλε και με την Στεφανί Φραπάρ να δείχνει τρεις αποβολές. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24! Οι “πράσινοι” επικράτησαν του Άρη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό, σε έναν τελικό που είχε συγκλονιστικό φινάλε. Στο 90+6′ ο Γιώργος Βαγιαννίδης με ένα “χρυσό” γκολ χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο στο “τριφύλλι”!

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τρεις αποβολές (Κώτσιρας για τον Παναθηναϊκό, Νταρίντα, Ζουλ για τον Άρη), οι “πράσινοι” βρήκαν το γκολ του… τίτλου στη λήξη του αγώνα και κατέκτησαν για 20η φορά το τρόπαιο στην ιστορία τους.

Διαιτητής: Στεφανί Φραπάρ (Γαλλία)

Κίτρινες: 36’ Κώτσιρας, 43’ Τσέριν, 90’+3’ Χουάνκαρ – 15’ Νταρίντα, 36’ Ζαμόρα, 42’ Μοντόγια, 90’+2’ Μορόν

Αποβολές: 51’ Κώτσιρας (2η κίτρινη) – 65’ Νταρίντα (2η κίτρινη), 71’ Ζουλ (απευθείας αποβολή)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν, Μαντσίνι (62’ Βαγιαννίδης), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία (68’ Βερστράτε), Ζαμόρα, Μορόν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις