Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Κιντρινόμαυρο πάρτι έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον τελικό κυπέλλου

Παναθηναϊκός – Άρης: Κιντρινόμαυρο πάρτι  έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον τελικό κυπέλλου

Ο τελικός κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης, βρίσκει σε καφετέριες εκατοντάδες οπαδούς των «κιτρίνων» που έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί συγκεντρώθηκαν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Άρη φορώντας μπλούζες και κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας τους, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Με συνθήματα ζητούν το κύπελλο στον Λευκό Πύργο. Αξίζει να σημειωθεί πως φωνάζουν συνθήματα και για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, που δολοφονήθηκε σε στενό της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σε πολλά σημεία της Χαριλάου βρίσκονται και περιφρουρούν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ κατάμεστα είναι τα καταστήματα εστίασης της περιοχής. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο, με στόχο όχι μόνο την κούπα, αλλά και την εξασφάλιση ενός «εισιτήριο» για την έξοδό στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Θεσσαλονίκη ζει ιστορικές στιγμές στο ποδόσφαιρο, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Άρης διεκδικεί το κύπελλο. Αν τα καταφέρει οι δύο τίτλοι της σεζόν θα καταλήξουν σε ομάδες της πόλης, για πρώτη φορά μετά το 1976. Τότε πρωταθλητής είχε αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ και κυπελλούχος ο Ηρακλής.

Οι οπαδοί του Άρη φωνάζουν συνθήματα και ζητούν από την ομάδα του Άκη Μάντζιου την κατάκτηση του τίτλου μετά από 54 χρόνια, στέλνοντας το μήνυμα ότι απόψε το βράδυ θέλουν να πανηγυρίσουν στον Λευκό Πύργο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις