Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Ο Άκης Μάντζιος δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Παναθηναϊκός – Άρης: Ο Άκης Μάντζιος δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Ο Άκης Μάντζιος δεν βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός – Άρης, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να εκφράσει με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία του για τις διαιτητικές αποφάσεις του τελικού.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε αρκετά παράπονα από την διαιτητή του αγώνα Στεφανί Φραπάρ, με τους παίκτες μάλιστα της ομάδας να μην ανεβαίνουν στο βάθρο για να παραλάβουν τα μετάλλια τους.

Στο ίδιο κλίμα και ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου για να κάνει δηλώσεις, όπως επίσης δεν μίλησε ούτε στην μεικτή ζώνη των προπονητών.

Μάλιστα ο Άρης δεν έμεινε εκεί, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Θόδωρος Καρυπίδης με γραπτή του ανακοίνωση έριξε ευθύνες στην ρέφερι του αγώνα Στεφανί Φραπάρ, ενώ μάλιστα οι Θεσσαλονικείς μέσα από ανάρτηση τους στο instagram πήραν θέση για όσα έγιναν στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Άρη παρέλαβαν τα μετάλλια τους στα αποδυτήρια, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να αποφύγουν τις βαριές ποινές που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις