Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αρης, Πρίφτης: “Ας με πουν γραφικό! Θα μιλήσω για τους διαιτητές”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του για να κατακτήσει το Κύπελλο, εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης με την ολοκλήρωση του σημερινού τελικού του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

 Ο τεχνικός των «κίτρινων», αφού απένειμε εύσημα στους «πράσινους» για την επιτυχία, αλλά και στους παίκτες του είπε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, ήμασταν κακοί στην επίθεση. Το μακρινό σουτ δεν το είχαμε σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο 58-54 θα μιλήσω για μια φάση, εκεί που πήρε το ριμπάουντ ο Κάμινγκς και κατά τη γνώμη μου του έγινε φάουλ. θα μιλήσω για τη διαιτησία και ας με πουν και γραφικό! Θα μπορούσε να είναι βολές, το σκορ να γίνει 58-56. Μετά δεχτήκαμε τρίποντο και πήγε το ματς σε +7 σε κρίσιμο σημείο. Κάναμε την προσπάθειά μας, από εδώ και στο εξής χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Στρασμπούρ και να κάνουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα».

Ο Πρίφτης συνέχισε: «Στις σκληρές άμυνες υψηλού επιπέδου, έχουμε πρόβλημα στο μακρινό σουτ. Αν δεν παίξουμε άμυνα και δε βγάλουμε εύκολα καλάθια, δυσκολευόμαστε. Εχουμε αστάθεια, πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Προσπαθήσαμε πολύ σήμερα, αμυντικά δώσαμε μάχη. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που όταν έχεις ολιγωρίες, σε τιμωρεί άσχημα».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για την καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού, ο προπονητής του Αρη απάντησε λέγοντας: «Τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ ήταν ανασταλτικά και για τις δύο ομάδες».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε