Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Βίντεο από την ένταση στη Θεσσαλονίκη με οπαδούς να βάζουν φωτιά σε κάδους

Παναθηναϊκός – Άρης: Βίντεο από την ένταση στη Θεσσαλονίκη με οπαδούς να βάζουν φωτιά σε κάδους

Ο Άρης δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας. Μετά το σφύριγμα της λήξης, οπαδοί της ομάδας έβαλαν φωτιά σε κάδους στη Θεσσαλονίκη, οργισμένοι από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό και το χαμένο Κύπελλο Ελλάδος. Οπαδοί του Άρη, έβαλαν φωτιά έκαψαν δύο κάδους στην οδό Παπαναστασίου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έφτασαν και πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς στους κάδους.

Οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης για τις αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ πήραν και επίσημη μορφή, μέσα από τη δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, λίγη ώρα μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε λόγο για «χειρουργείο» από τη Γαλλίδα διαιτητή προς την ομάδα του καθώς την άφησε με εννέα ποδοσφαιριστές, δείχνοντας κόκκινη κάρτα στους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζαν Ζουλ Εμβοντό σε διάστημα έξι λεπτών κι ενώ νωρίτερα είχε αποβάλλει και τον Γιάννη Κώτσιρα από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις