Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Παρέμειναν στην κορυφή οι πράσινοι

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Παρέμειναν στην κορυφή οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στη Λεωφόρο για την 19η αγωνιστική της Super League. 

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Αϊτόρ με ένα γκολ και μία ασίστ.

Παρακολουθήσατε LIVE το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει μόνο στα δύο από τα τελευταία δέκα ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. Η ομάδα της Αρκαδίας είχε χτίσει μια παράδοση που την ήθελε να μην χάνει από τους Πράσινους για επτά διαδοχικά παιχνίδια, όπου είχε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες εντός και εκτός έδρας.

Αυτό το σερί των επτά αναμετρήσεων έσπασε στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Αϊτόρ στο 80ο λεπτό. Αυτή η νίκη ήταν η 10η για τους Πράσινους στις 19 αναμετρήσεις που έχουν υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα επικράτησε με το αγαπημένο του σκορ, αφού οι πέντε από τις δέκα νίκες κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας είναι με 1-0. Το δεύτερο πιο συχνό μεταξύ τους αποτέλεσμα είναι οι ισοπαλίες με 1-1 και 0-0 που έχουν σημειωθεί από τρεις φορές.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-1 στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου στην Τρίπολη και η τελευταία φορά που σημείωσε δύο νίκες μέσα στη σεζόν απέναντι στον Αστέρα ήταν το 2016-17, όταν επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και με 5-0 στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου στην Αρκαδία.

Ο Μάρκους Μπεργκ με πέντε γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τέρματα. Ακολουθεί ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έχει τρία γκολ.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2008, όταν με τα γκολ των Εντόιγ και Σαλπιγγίδη επικράτησε με 2-0.

19 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 24-11

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις