Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Με Μπαρτ Σένκεφελντ η αποστολή του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Με Μπαρτ Σένκεφελντ η αποστολή του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ Intime

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη 13η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο Ολλανδός αμυντικός έχασε την προετοιμασία του Τριφυλλιού και το πρώτο μέρος της σεζόν για τους “πράσινους”, αλλά πλέον έχει επανέλθει πλήρως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες. Ο Σένκεφελντ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και με τον Παναθηναϊκό Β’, όπου αποχώρησε όμως με διάστρεμμα, μετά από λίγα λεπτά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο («Απόστολος Νικολαΐδης», 17:15).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις