Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ο Λάζαρος “σκότωσε” τον… ασθενή! (videos)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ο Λάζαρος “σκότωσε” τον… ασθενή! (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε για μία ακόμη φορά όλες τις… ασθένειές του στο δημιουργικό “κομμάτι” κι ο Ατρόμητος τον “σκότωσε” με 1-0 στο ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Οι “πράσινοι” είχαν ελάχιστες ευκαιρίες στο ματς κι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πιο κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, για να το βρουν τελικά με κεφαλιά του Έλληνα εξτρέμ στο 88′. Δεν πανηγύρισε το γκολ ο Λάζαρος. Νεύρα νωρίτερα από τον Μακέντα στην αλλαγή του από τον Μπόλονι.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και “πίεσε” για ένα πρώτο γκολ στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Στο 28′ είχε μάλιστα την πρώτη καλή φάση του στο ματς, με τον Σαβιέρ να κάνει ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, να ξεμαρκάρεται με “κοφτή” ντρίμπλα και να κάνει το σουτ, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

 

Ακόμη σημαντικότερη ήταν η φάση στο 37′ με τον Χατζηγιοβάνη να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και να σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια κι ενώ είχε και επιλογές πάσας δίπλα του.

 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έτσι χωρίς γκολ, με τον Ατρόμητο να ξεκινάει καλύτερα το δεύτερο μέρος και να “απειλεί” για πρώτη φορά στον αγώνα. Στο 49′ ο Κωτσόπουλος έκανε όμως πολύ κακή κεφαλιά ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και στο 54′ ο Μάτιτς με τακουνάκι μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε “μπλοκαρισμένος” κι ο Μπόλονι έριξε στο ματς τους Αϊτόρ και Καμπετσή αντί των Σαβιέρ και Μακέντα, με τον Ιταλό να περνάει εκνευρισμένος στον πάγκο, χωρίς να δώσει το χέρι στον προπονητή του και πετώντας ένα μπουκάλι από τα νεύρα του.

 

Η εικόνα του Τριφυλλιού δεν άλλαξε όμως στην συνέχεια κι ο Ατρόμητος έδειχνε πιο επικίνδυνος, με αποτέλεσμα να φθάσει τελικά και στο γκολ. Στο 88′ και από σέντρα του Ενσικολού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, νίκησε τον Σάντσες στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-0.

 

Η ομάδα του Μπόλονι δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για να πανηγυρίσει ο Ατρόμητος μία μεγάλη νίκη. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του επέστρεψε στις ήττες, με την πρώτη του νέου προπονητή του κι έδειξε ότι θέλει… πολύ δουλειά για να βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (61’ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (82’ Χαρίσης), Σάλομον (82’ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59’ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82’ Μουνίθ), Μάτιτς (67’ Ενσικουλού).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις