Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της Λεωφόρου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (13/11, 17:15, LIVE από το Newsit.gr) για τη 13η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του “τριφυλλιού” για το ματς που θα κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Αϊτόρ, Παλάσιος, Τρουιγιέ και Πούγγουρας, αλλά και ο Ρούμπεν Πέρεθ που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις