Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αυτά αναφέρει η επιστολή Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός: Αυτά αναφέρει η επιστολή Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ραγδαίες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και να το επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους δυνατούς συμπαίκτες του κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γίνει το deal. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει όσο ποτέ άλλοτε και την “πράσινη” ΠΑΕ.

Η εφημερίδα “LiveSport” αποκάλυψε, μάλιστα, μέρος της επιστολής που έστειλαν οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιθυμεί να απεμπλακεί από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται οι όροι των υποψήφιων επενδυτών

1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.
2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.
3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.
4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απαιτεί από τον Γιάννη Αλαφούζο να μη συμφωνήσει σε καμία πώληση περιουσιακών στοιχείων του Παναθηναϊκού, ούτε να υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή, από την ημέρα παραλαβής της επιστολής έως και τις 31 Ιουλίου του 2018, ενώ καταλήγει ότι η “αποκλειστικότητα” θα ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις