Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αυτοί θα αντικαταστήσουν τους Καλάθη και Παππά στο Βελιγράδι!

Παναθηναϊκός: Αυτοί θα αντικαταστήσουν τους Καλάθη και Παππά στο Βελιγράδι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης για το Βελιγράδι, όπου αύριο (21/12, 20:00) το “τριφύλλι” θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Στο αεροπλάνο για Σερβία δεν θα μπουν οι Νικ Καλάθης και Νίκος Παππάς.

Χωρίς τους Νικ Καλάθη (κάκωση στην κλείδα του δεξιού ώμου) και Νίκο Παππά (ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα) αναχωρεί σήμερα (20/12) το μεσημέρι για το Βελιγράδι η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods ενόψει του αυριανού (21/12) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Τη θέση τους στην αποστολή πήραν οι νεαροί Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Πασκουάλ: “Να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι”

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε σχετικά με τον αυριανό αγώνα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει τουλάχιστον είκοσι λεπτά σε κάθε παιχνίδι με δύο παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα κι αποτελούν απειλές από το τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει πολύ μαχητικό πνεύμα και νομίζω είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα».

Βουγιούκας: “Στο χέρι μας να νικήσουμε”

Από μέρους του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στην έδρα μας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που θα εχουν παίζοντας μπροστά στο κοινό τους σε λιγότερο από 48 ώρες από το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε πολύ από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλη τη σεζόν έως τώρα και θα είναι στο χέρι μας να νικήσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις