Παναθηναϊκός: «Δεν είναι Ευαγγέλια τα πρωτόκολλα, φθάσαμε τα 10 κρούσματα» είπε ο Τριαντόπουλος

ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη “δίνη” του κορονοϊού, καθώς η ομάδα μπάσκετ εμφάνισε μία σειρά από θετικά τεστ τις τελευταίες ημέρες, με τα κρούσματα να έχουν φθάσει πια τα δέκα στον αριθμό.

Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος τόνισε επίσης ότι τα πρωτόκολλα δεν γίνεται να εφαρμόζονται πάντα ως Ευαγγέλια και να μπαίνει πάντα πάνω από όλα η υγεία των αθλητών.

Οι δηλώσεις Τριαντόπουλου

«Δυστυχώς τα δέκα έφτασαν τα κρούσματα στην ομάδα μας. Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα… Την μόνη φορά που δεν ακολουθήσαμε πρωτόκολλα και κανονισμούς ήταν στην αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο «τριφύλλι» – Αναβάλλονται τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ

Κάποιοι επέμεναν στην σύσκεψη ότι βάσει πρωτοκόλλου μπορούμε να ταξιδέψουμε και να παίξουμε! Δεν θέλω να σκέφτομαι  καν τι θα συνέβαινε σε αυτήν την περίπτωση και σε εμάς αλλά και στον ΠΑΟΚ πιθανότατα. 

Μετά από αυτό ίσως κάποιοι καταλάβουν ότι καλά είναι τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί αλλά δεν είναι Ευαγγέλια. Πρέπει να είναι δυναμικά, και πάντα να μπαίνει πάνω από όλα η υγεία των συνανθρώπων μας. 

Μην ξεχνάμε ότι και οι παίκτες, οι προπονητές, οι γυμναστές, οι διοικητικοί των ομάδων είναι άνθρωποι και αυτοί, έχουν οικογένειες, γονείς, συζύγους, παιδιά και βιώνουν και αυτοί δύσκολες καταστάσεις όταν νοσήσουν, όπως όλοι. 

Περαστικά εύχομαι και ελπίζω να σταματήσει εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις