Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στο «τριφύλλι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες της ομάδα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στα τεστ της Τετάρτης (10/2) με τα συνολικά κρούσματα στο «τριφύλλι» να φτάνουν τα δέκα. Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague.

Δραματική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όπου τα κρούσματα κορονοϊού πολλαπλασιάζονται όσο περνούν οι μέρες. Μετά την ανακοίνωση πως 7 μέλη της ομάδας συνολικά βρέθηκαν θετικά στον ιό την περασμένη Κυριακή (7/2), σήμερα (10/2) εντοπίστηκαν τρεις παίκτες της ομάδας θετικοί.

Συνολικά λοιπόν το «τριφύλλι» μετρά 10 κρούσματα και μετά την αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Basket League και αυτό με το Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας, φαντάζει τουλάχιστον να δύσκολο να διεξαχθούν αυτά με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία (17/2) και με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (19/2). Οι προπονήσεις φυσικά έχουν ματαιωθεί, ενώ τα επόμενα τεστ είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή (12/2).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις