Παρασκευή, 7 Ιουν.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Σαμέτ Ακαϊντίν – «Έπαιξε ρόλο ο Τερίμ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ»

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Σαμέτ Ακαϊντίν – «Έπαιξε ρόλο ο Τερίμ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ»
Eurokinissi

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (13.01.2024) το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού -κατά την περίοδο του Ιανουαρίου- Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Σεμέτ Ακαϊντίν έφτασε στην Αθήνα, λίγα λεπτά πριν τις 14:30 η πτήση από την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά και εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό το οποίο προβλέπει δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Σεμέτ Ακαϊντίν πρόκειται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ και αναμένεται να ενσωματωθεί από Δευτέρα (15.01.2024) στις προπονήσεις της ομάδας.

Στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Τούρκος στόπερ ανέφερε: «Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο. Όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ. Είναι σημαντικό ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ακολουθεί το Euro 2024 και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσω να πάω στο Euro το καλοκαίρι».

Για το αν μίλησε με κάποιον για τον Παναθηναϊκό: «Με τον Αράο πέρυσι ήμασταν συμπαίκτες και μου είπα κάποια πράγματα. Είδα ότι οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Ανυπομονώ να παίξω».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα: «Η απόφαση αυτή είναι του προπονητή. Εγώ είναι έτοιμος όταν μου ζητηθεί και θα δώσω τα πάντα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις