Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έκπληξη με Ντόρσεϊ! “Συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού”

Παναθηναϊκός: Έκπληξη με Ντόρσεϊ! “Συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού”

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ρίσκο στη θέση “5” το περασμένο καλοκαίρι, αποκτώντας τους Ίαν Βουγιούκα και Ζακ Όγκαστ στη θέση του Γιάννη Μπουρούση. Οι δύο ψηλοί του “τριφυλλιού” δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής στην ομάδα, με την “πράσινη” ρακέτα να μοιάζει… άδεια, μιας και μόνο ο Τζέιμς Γκιστ κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η αδυναμία του “τριφυλλιού” στο ζωγραφιστό οδήγησε τον Τσάβι Πασκουάλ στο να εισηγηθεί την απόκτηση ενός έμπειρου κι αθλητικού σέντερ. Το όνομα αυτού, Τζόι Ντόρσεϊ.

Σύμφωνα με την έγκυρη El Mundo Deportivo, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και ήρθε, μάλιστα, σε συμφωνία μαζί του.

Οι επόμενες κινήσεις

Όπως αναφέρει το καταλανικό ρεπορτάζ, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι να αποδεσμευτεί κάποιος ξένος παίκτης από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά κι ο Ντόρσεϊ να τα βρει με την Μπαρτσελόνα για τον τρόπο αποπληρωμής της αποζημίωσης του.

Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ των Καταλανών, οι “πράσινοι” θα πρέπει να λύσουν τη συνεργασία τους με έναν Αμερικανό παίκτη. Οι δύο επικρατέστεροι είναι ο Μάρκους Ντένμον κι ο Κένι Γκάμπριελ, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν καθόλου το “τριφύλλι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις