Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έκρηξη” από Στραματσόνι! Πρόστιμο και αποκλεισμός σε Ιμπάρμπο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πρέπει να.. τραβήξει τα γκέμια των παικτών του και ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως ξεκίνησε από τον Βίκτορ Ιμάρμπο. Ο Κολομβιανός θα… πληρώσει για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά από κοινή απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι και της διοίκησης, στον Βίκτορ Ιμπάρμπο επιβλήθηκε πρόστιμο για τις αρκετές παραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού αλλά κυρίως για την συμπεριφορά του τόσο πριν όσο και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αφορμή, τα όσα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν και μετά ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πριν το παιχνίδι ο Ιμπάρμπο ανέβασε βίντεο, στο οποίο χόρευε στο ξενοδοχείο της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε η χαμογελαστή φωτογραφία με τον Φελίπε Πάρντο. Πέρα από το πρόστιμο, ο παίκτης θα μείνει εκτός αποστολής σε ένα ή ίσως και περισσότερα παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον παίκτη του, κάνοντας του έντονες παρατηρήσεις στη σημερινή προπόνηση. “Θα έβγαζες φωτογραφίες χαμογελαστός και έπειτα από ένα ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα, με τη Ρόμα να έχει χάσει”, του είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός, αναφερόμενος σε μία από τις προηγούμενες ομάδες του Ιμπάρμπο.

Από την πλευρά του, ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός δεν απάντησε, αναγνωρίζοντας το λόγο της “έκρηξης” του Στραματσόνι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε