Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμό ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμό ο Μπαρτ Σένκεφελντ
ΦΩΤΟ intime

Θετικά νέα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς των προκριματικών του Champions League, αλλά ακολουθεί και το πρώτο ματς στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο, για το οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι θα μπορεί να υπολογίζει και τον Σένκεφελντ, που επανήλθε από τον τραυματισμό του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για τη Μασσαλία της Γαλλίας το πρωί της Δευτέρας, έκαναν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το νέο της ημέρας ήταν η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ ρυθμό, ξεπερνώντας οριστικά τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γερεμέγεφ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί στις 11 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου με προορισμό τη Μασσαλία, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στον επαναληπτικό αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις