Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επίσημο! Στη NOVA οι αγώνες των “πρασίνων” για τη Superleague της σεζόν 2020-21

Παναθηναϊκός: Επίσημο! Στη NOVA οι αγώνες των “πρασίνων” για τη Superleague της σεζόν 2020-21
ΦΩΤΟ Intime

Στη NOVA θα προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Superleague, καθώς το “τριφύλλι” ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα για την σεζόν 2020-21.

Το “Παναθηναϊκός TV” δεν θα μεταδώσει τελικά τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του “τριφυλλιού” στη Superleague, με την “πράσινη” ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά της σεζόν 2020-21 και παράλληλα να ενημερώνει πως η επιστροφή χρημάτων στους φιλάθλους που αγόρασαν το ετήσιο πακέτο που προσέφερε το “Παναθηναϊκός TV” θα ξεκινήσει άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το “Παναθηναϊκός TV” θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του “Παναθηναϊκός TV” να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις