Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Άντραζ Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Άντραζ Σπόραρ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έφυγε για Ισραήλ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει πλέον και τον Άντραζ Σπόραρ να τεθεί στη διάθεσή του.

Ο Σπόραρ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο για το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, στο οποίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γερεμέγεφ, που είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Για το ματς του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν απ’ το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (5/10) πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (3/10). Οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και rondo και συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι με μπάλα.

Ο Σπόραρ πήρε μέρος σ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ ο Αϊτόρ συμμετείχε σε μέρος του προγραμμάτος. Θεραπεία έκαναν οι Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις