Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Γιάννης Κώτσιρας και Άντραζ Σπόραρ – Τι γίνεται με τους τραυματίες

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Γιάννης Κώτσιρας και Άντραζ Σπόραρ – Τι γίνεται με τους τραυματίες
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός βγήκε… λαβωμένος από το παιχνίδι στη Λαμία, αλλά παίρνοντας την 8η νίκη του σε 8 αγώνες, συνεχίζει ακάθεκτος στη Super League 1, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στην 9η αγωνιστική.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αγωνιά πια για την κατάσταση των παικτών του, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Γιάννη Κώτσιρα και Άντραζ Σπόραρ, που επιστρέφουν από τους δικούς τους τραυματισμούς.

Όσον αφορά δε, τους πέντε τραυματίες της Λαμίας, ο Τρουιγέ έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Αϊτόρ έχει διάταση στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για την εν λόγω αναμέτρηση. Αντίθετα, οι Παλάσιος και Τσέριν δεν έχουν κάτι σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκτιμάται ότι θα προπονηθεί κανονικά αυτή τη βδομάδα στο Κορωπί και έτσι θα βρίσκεται κι αυτός πάλι, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – Άρης στην 9η αγωνιστική Super League 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις