Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Η Euroleague στο στόχαστρο των Τούρκων

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Η Euroleague στο στόχαστρο των Τούρκων

Ο Παναθηναϊκός γύρισε από την “κόλαση” και κατάφερε να κάνει μία επική ανατροπή στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε έφτασε μία “ανάσα” από τη νίκη, ωστόσο οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς υπέπεσαν σε παιδικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έκαναν δύο αντιαθλητικά φάουλ κι είδαν τους Νέντοβιτς, Μέικον και Παπαπέτρου να τους “εκτελούν” από τη γραμμή των βολών, χαρίζοντας μία μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, δίχως κάποιο λόγο αφού οι υποδείξεις των διαιτητών ήταν σωστές, άνοιξαν πόλεμο με την Euroleague, μετά την ήττα της τουρκικής ομάδας από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Τούρκοι δεν σταμάτησαν να κράζουν τη διοργάνωση στα social media. Το Euroleague Mafia “κοσμούσε” κάθε ανάρτηση της Euroleague, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να κάνουν λόγο για “ντροπή”.

Να σημειωθεί ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν από τις καλύτερες διαιτησίες στην Euroleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις