Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Ανοίγουμε κερκόπορτα, θα γίνουν προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα»

Παναθηναϊκός για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Ανοίγουμε κερκόπορτα, θα γίνουν προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα»

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ, με τον δικηγόρο του τριφυλλιού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, να αναφέρει ότι “ανοίγουμε κερκόπορτα και θα ακολουθήσουν προβοκάτσιες.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, πήρε τον λόγο στην εκδίκαση για την αναμέτρηση που δεν διεξήχθη στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με όσα έγιναν στο Περιστέρι, ανοίγουμε Κερκόπορτα, ενώ θα ακολουθήσουν “προβοκάτσιες”.

“Εμείς θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία. Έχουμε μια πλευρά που λέει θέλω να πάρω έναν αγώνα για 2,5 πόντους και άλλη μια που λέει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει δόλος. Και όντως αυτή η αντικανονικότητα εμπεριέχει δόλο.

Πρέπει να αξιολογήσετε μια μέτρηση. Αναφέρθηκε σε αυτά ο κ. Κούγιας. Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε πρωτόγνωρα πράγματα. Είναι αμφίβολο αν ήταν ευθεία οι κάθετες οι γραμμές. Είδαμε πλάνα που είναι λυγισμένο το μέτρο. Και θα πρέπει να λάβετε και τις ακραίες καιρικές συνθήκες

Ο διαιτητής επέλεξε να κρίνει με βάση το χειρότερο. Με μέσο όρο είναι λιγότερο του 0.8. Όλα τα άλλα περί χαντάκιων δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Άρα όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή. Ο οποίος δεν έθεσε θέμα καν επικινδυνότητας. Δεν ανοίγουμε απλά τον ασκό του Αιόλου αλλά μια Κερκόπορτα. Φαντάζεστε αυτό που έγινε στο Περιστέρι να γίνει σε Λεωφόρο, Τούμπα και OPAP ARENA.

Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά πράγματα. Θα κρίνεται ένας αγώνας επειδή ένας υπάλληλος έκανε λάθος 3 πόντους στο να κρατήσει μια γραμμή. Θα καθορίσει το πρωτάθλημα μας όχι ο Αραούχο, ο Σπόραρ και ο Χάμες αλλά ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις