Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Θέλουμε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά για τον πατέρα μου”

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Θέλουμε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά για τον πατέρα μου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί κι ο Ολυμπιακός σ’ ένα από τα μελλοντικά τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα γίνει θεσμός, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τονίζει πως θέλει σ’ ένα από τα μελλοντικά τουρνουά να είναι παρών και ο μεγάλος αντίπαλος του “τριφυλλιού”, Ολυμπιακός.

«Θέλαμε να είναι η Μακάμπι με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις και λόγω της διαχρονικής φιλίας του πατέρα μου με τον κ. Μιζράχι, θέλαμε και τη Φενέρ λόγω της παρουσίας του κ. Ομπράντοβιτς. Ιδανικό θα ήταν να έχουμε και τον μεγάλο μας αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Ίσως να μην είναι οι συνθήκες ακόμη ώριμες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ σε ένα από τα επόμενα τουρνουά ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ να είναι και ο Ολυμπιακός εκεί», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ακόμα για:

-τα συναισθήματά του για το χθεσινό βράδυ: «Σίγουρο είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τη συγκίνησή σου, αλλά έπρεπε να τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και το χθεσινό βράδυ ήταν ένα μικρό δείγμα για το τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

-το σεβασμό και των αντιπάλων στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Η μεγαλύτερη επιτυχία από όλες είναι να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπαλότητες και να μπορείς να εμπνέεις το σεβασμό στους αντιπάλους σου».

-την παρουσία όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ: «Ο πατέρας μου είχε περάσει και από το ποδόσφαιρο, τον Ερασιτέχνη και το μπάσκετ και σίγουρα θα ήταν χαρούμενος που όλος ο σύλλογος ήταν στο ΟΑΚΑ για να τον τιμήσει».

-το αν μπορεί να γίνει ενιαίος και αδιαίρετος ο Παναθηναϊκός: «Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο αντίπαλος είναι εκτός».

-την αναγνώριση του κόσμου του Παναθηναϊκού σε όσους έχουν προσφέρει: «Ο Παναθηναϊκός κόσμος διαφέρει, ξέρει να τιμά, να θυμάται και να αναγνωρίζει. Το έχει δείξει πάμπολλες φορές».

-τη δημιουργία νέων φίλων του Παναθηναϊκού από τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Η μεγαλύτερη χαρά που έπαιρνε ήταν να βλέπει παιδάκια να χαίρονται και να τους δίνει δώρα. Το να δημιουργεί νέους φίλους για τον Παναθηναϊκό ήταν πάντα στο μυαλό του».

-την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Χίμκι: «Ο αγώνας ήταν σε δεύτερη μοίρα, χωρίς να θέλω να θίξω την προσπάθεια των παικτών. Αλλά και ο κόσμος πήρε μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πως έχουμε φτιάξει με τον προπονητή μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις