Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Πηλοΐδης – Λαμόνικα οδηγούν το… θρήνο προς τη δόξα”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ο Τάσος Πηλοΐδης θα είναι ένας εκ των τριών διαιτητών του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (Τόμι Σχινάς και Αλέξανδρος Ψαριανός οι άλλοι δυο), που θα γίνει τη Δευτέρα (30/1) στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το… σχόλιό του για την επιλογή του Τάσου Πηλοΐδη να σφυρίξει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, παρομοιάζοντας τον με τον Λουίτζι Λαμόνικα (οι “πράσινοι” έχουν παράπονα από τις διαιτησίες του στην Eurileague).

“Πηλοΐδης – Λαμόνικα οδηγούν τον θρήνο προς τη δόξα.”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστό το διαιτητικό τρίο του ντέρμπι.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο Τζολάκης «κατέβασε ρολά» στη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους»
Οι “Τίγρεις” επέστρεψαν στην Premier League μετά από εννέα χρόνια και το έκαναν με ηχηρό τρόπο, με τον Έλληνα πορτιέρε να εμπνέει σταθερότητα
ΦΩΤΟ Reuters