Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η Marca βλέπει αντίθετους δρόμους για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Μάριο Χεζόνια

Παναθηναϊκός: Η Marca βλέπει αντίθετους δρόμους για Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Μάριο Χεζόνια
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Newsit.gr, NovaSports Prime) και η “Marca” βρήκε την ευκαιρία και ασχοληθεί με το αγαπημένο θέμα των οπαδών, τα μετεγγραφικά, αναφερόμενη στους Μάριο Χεζόνια και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Πιο συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι εάν ο Μάριο Χεζόνια υπογράψει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τους “πράσινους” ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τότε θα ακολουθήσει κίνηση από την Ρεαλ Μαδρίτης για τον πρώην NBAer.

Το δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι “πράσινοι” είναι ένας από τους πιο πιθανούς προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του Μάριο Χεζόνια, εάν όχι ο επικρατέστερος.

Η Marca εικάζει ότι εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο και ο Κροάτης φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι, τότε δεν θα έχει θέση στην ίδια ομάδα και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Το δημοσίευμα αναφέρει – υποθέτει στη συνέχεια πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει την κίνησή της για να πάρει την υπογραφή του πρώην NBAer, για να καλύψει το κενό από την αποχώρηση του Χεζόνια, αλλά και για να ενισχύσει το ισπανικό στοιχείο στην ομάδα με διεθνείς Ισπανούς παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις