Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η Μίλαν «τσέκαρε» Αλεξανδρόπουλο

Παναθηναϊκός: Η Μίλαν «τσέκαρε» Αλεξανδρόπουλο
ΦΩΤΟ Intime

Σκάουτερ της Μίλαν βρέθηκε στο Περιστέρι την περασμένη Τετάρτη (27/10) προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 20χρονο άσο του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Οι καλές εμφανίσεις του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η εδραίωσή του στην «πράσινη» ενδεκάδα (και) την φετινή σεζόν, αρχίζουν να τραβούν πλέον την προσοχή μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού.

Ήδη από την περασμένη σεζόν, ο 20χρονος μέσος είχε μπει στο «μικροσκόπιο» γερμανικών ομάδων, ενώ εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως έχει μπει στα «ραντάρ» και της Μίλαν. Μάλιστα, σκάουτερ των «ροσονέρι» βρέθηκε μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (27/10) στο Δημοτικό Περιστερίου για να δει σε… δράση τον νεαρό χαφ στο παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας (5η φάση).

Βεβαίως μέχρι να υπάρξει κάτι πιο επίσημο και «σοβαρό» υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Για την ώρα, ο 20χρονος βρίσκεται απλώς σε διαδικασία παρακολούθησης απ’ το τμήμα σκάουτινγκ της ιταλικής ομάδας, η οποία τον «τσεκάρει» απ’ το περασμένο καλοκαίρι και το φιλικό που έδωσαν τα δύο κλαμπ τον Αύγουστο στην Τεργέστη.

Μια διαδικασία που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες στα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να σχηματίσουν οι Ιταλοί ακόμη πιο ξεκάθαρη άποψη για την αξία του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις