Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι της ανήκουν ακόμη τα δικαιώματα του Χεζόνια (pic)

23.02.2021 | 00:10
Παναθηναϊκός: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι της ανήκουν ακόμη τα δικαιώματα του Χεζόνια (pic)

epa05150577 Orlando Magic guard Mario Hezonja of Croatia reacts against the Atlanta Hawks during the second half of their NBA basketball game at Philips Arena in Atlanta, Georgia, USA, 08 February 2016. The Magic defeated the Hawks in overtime. EPA/ERIK S. LESSER CORBIS OUT

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μάριο Χεζόνια μέχρι το τέλος της σεζόν, με την “ευλογία” και της Μπαρτσελόνα, η οποία και διατηρεί τα δικαιώματα του Κροάτη πρώην NBAer στην Ευρώπη.

Ο Χεζόνια αναδείχθηκε στην ομάδα της Καταλονίας πριν κάνει το “άλμα” για το NBA και η ισπανική ομάδα είχε προνοήσει να βάλει σχετική ρήτρα για μια πιθανή επιστροφή του στη γηραιά ήπειρο.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ανάρτηση του Χεζόνια και γιατί ευχαρίστησαν τον Καντέρ οι «πράσινοι» για τη μετεγγραφή (pics)

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη “χρυσή τομή” με την Μπαρτσελόνα, για να ξεπεραστεί αυτό το “εμπόδιο” την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά η ρήτρα του θα επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και με επίσημη ανάρτησή της, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη. 

Η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα

«Ο Μάριο Χεζόνια θα παίξει στον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version