Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ιστορική υπόδοχη! 20.000 οπαδοί “έκαψαν” το ΟΑΚΑ [pics, vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν έχει ξαναγίνει! Ιστορική υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περίπου 20.000 φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να αποθεώσουν τους πορθητές του ΣΕΦ!

Ήταν μία από τις μεγαλύτερες υποδοχές ομάδας στην ιστορία. Ενδεικτικό είναι ότι ο κόσμος του “τριφυλλιού” έκλεισε την “Σπύρου Λούη”, με την “πράσινη” λαοθάλλασα να φτάνει από το κλειστό του ΟΑΚΑ ως το κολυμβητήριο!

Το “πάρτι” ξεκίνησε λίγη ώρα μετά την άλωση του ΣΕΦ. Περισσότερα από 500 μηχανάκια συγκεντρώθηκαν χαμηλά στη Λεωφόρο Συγγρού στο Ωνάσειο και συνόδευσαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού μέχρι το ΟΑΚΑ.

Ο Τζέιμς Γκιστ “τρελάθηκε” με τον κόσμο του Παναθηναϊκού κι βγήκε στην οροφή του πούλμαν, βγάζοντας φωτογραφίες κι ένα πραγματικά τρομερό βίντεο, το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε το:

 

#PAO????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

 

Λίγο μετά τις 1:30, το πούλμαν έφτασε στο ΟΑΚΑ. Το τι ακολούθησε δεν μπορεί να περιγραφτεί μόνο με λόγια. Η νύχτα έγινε μέρα έξω από το ΟΑΚΑ, με τον κόσμο του “τριφυλλιού” να αποθεώνει την ομάδα. “Έτσι γ@μ@νε τα πούλμαν που γυρνάνε”, φώναζαν ρυθμικά οι φίλοι του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες να το απολαμβάνουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Νικ Καλάθης και ο Νίκος Παππάς ήταν αυτοί που αποθεώθηκαν περισσότερο, με τους Αμερικανούς παίκτες να τα…έχουν χαμένα. Ο Γκιστ και ο Σίνγκλετον το… έζησαν περισσότερο από όλους, κρατώντας καπνογόνα στα χέρια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι στο ΟΑΚΑ:

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε