Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός και Γκραντ μαζί μέχρι το 2026

Παναθηναϊκός και Γκραντ μαζί μέχρι το 2026

Ο Παναθηναϊκός φροντίζει για το “παρών” αλλά και για το μέλλον του. Πριν καν τελειώσει το 2023, οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Τζέριαν Γκραντ για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Ο Τζέριαν Γκραντ ήρθε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ως μία συμπληρωματική λύση που θα έδινε βοήθειες στους “βασικούς” του τριφυλλιού.

Από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όμως, ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ότι μόνο για συμπληρωματικός δεν ήρθε στο ΟΑΚΑ. Ο πολυτιμότερος παίκτης του περσινού Eurocup αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος και εισηγήθηκε τη μεταγραφή του.

Οι φοβερές εμφανίσεις του Γκραντ στο πρώτο μισό της σεζόν οδήγησαν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στην άμεση ανανέωση του συμβολαίου του.

Το τριφύλλι κινήθηκε πολύ γρήγορα και πρότεινε πριν από ένα μήνα στον άλλοτε παίκτη του ΝΒΑ να επεκτείνουν τη συνεργασία τους που έληγε το καλοκαίρι.

Οι πράσινοι, με σημαντική αύξηση αποδοχών (που αφορά και στην τρέχουσα χρονια), έδειξαν στον Γκραντ την επιθυμία τους να πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έτσι κι έγινε, με τον Αμερικανό γκαρντ να δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να ρίχνει άγκυρα στο ΟΑΚΑ.

Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, προκειμένου ο 31χρονος άσος να γίνει κάτοικος Αθήνας μέχρι το 2026.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις