Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι ξεκίνησαν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι ξεκίνησαν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι ένας – αν όχι ο καλύτερος – από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος, αποτελώντας τον ήρωα του Παναθηναϊκού σε πολλές αναμετρήσεις.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Παναθηναϊκού και όπως γίνεται αντιληπτό, η παραμονή του 32χρονου Ιταλού τερματοφύλακα στο τριφύλλι και τα επόμενα χρόνια αποτελεί προτεραιότητα για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” τον Μπρινιόλι με νέο πολυετές συμβόλαιο. Το υπάρχον συμβόλαιο του Ιταλού “πορτιέρε” ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες και επίσημα τον πρώτο κύκλο συζητήσεων, ώστε να υπάρξει γρήγορα θετική εξέλιξη στην υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι και ο Μπρινιόλι θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς απολαμβάνει την παρουσία του και το ρόλο του στην ομάδα, διεκδικεί τίτλους και παίζει στην Ευρώπη.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με τους πράσινους να ελπίζουν ότι θα διατηρήσουν τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ τους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις