Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καρλίτος: «Μεγάλο το κίνητρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός – Καρλίτος: «Μεγάλο το κίνητρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι των αιωνίων με τον Ολυμπιακό στην επόμενη αγωνιστική της Superleague, γεγονός που ξεχώρισε στις δηλώσεις των παικτών του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για χορηγική συμφωνία.

Η “πράσινη” ΠΑΕ ανέδειξε τη συμφωνία της με τον ΟΠΑΠ και για τη νέα φανέλα του Τριφυλλιού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σχολιάζει τη συνεργασία των δύο πλευρών και τον Καρλίτος να στέκεται περισσότερο στο ντέρμπι, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη “μάχη” με τους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό ταιριάζει γιατί είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι οργανισμοί και προσφέρουν πάρα πολύ και οι δύο στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο έχει πληγωθεί τα τελευταία δύο χρόνια από την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας. Ουσιαστικά ό,τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους.

Όλοι μας χαιρόμαστε που πλέον έχουμε διαφορετικές συνθήκες στο γήπεδο. Τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθάνε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ό,τι όμορφο υπάρχει γύρω μας και έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα».

Διούδης: «Να επιστρέψουμε στην Ευρώπη»

Από την πλευρά του, ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού, Σωκράτης Διούδης ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη σεζόν που επιδιώκουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι μαζί».

Αλεξανδρόπουλος: «Θα δώσουμε τα πάντα στο ντέρμπι»

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στάθηκε από την πλευρά του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Ελλάδας παρότι είμαι μικρός στην ηλικία ξέρω τι σημάνει να παίζεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, το 120% των δυνάμεων μας». 

Καρλίτος: «Ετοιμαζόμαστε για μάχη με τον Ολυμπιακό»

Το λόγο πήρε και ο πρωταγωνιστής του φετινού πρωταθλήματος, Καρλίτος, ο οποίος και δήλωσε: «Γνωρίζω ότι αποτελεί τη σημαντικότερη εταιρεία στην Ελλάδα και για εμάς αποτελεί υπερηφάνεια να συνεχίζουμε μαζί του.

Το χθεσινό ματς πέρασε ετοιμαζόμαστε για το επόμενο πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις