Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην Καισαριανή θα γίνει το ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην Καισαριανή θα γίνει το ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League
Eurokinissi

Αντιστροφή έδρας και αλλαγή ώρας. Στην Καισαριανή “οδηγήθηκε” το ΠαναθηναϊκόςΚηφισιά, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Στην Καισαριανή θα δώσουν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Super League για την 11η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Super League αποφάσισε ν’ αλλάξει τη σειρά των μεταξύ τους αγώνων των δύο ομάδων, στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο. Αρχικά, η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη «Λεωφόρο».

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις