Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κλείνει” Φόστερ ο Βόβορας (video)

Παναθηναϊκός: “Κλείνει” Φόστερ ο Βόβορας (video)
ΦΩΤΟ youtube

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα “βήμα” μακριά από την πρώτη μετεγγραφή ξένου, αφού ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, φέρεται να έχει επιλέξει τον Μάρκους Φόστερ για τη θέση του Φρεντέτ.

Με τον τελευταίο να θεωρείται πια δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, ο Παναθηναϊκός έψαχνε έναν σκόρερ για τη θέση “2” και ο Βόβορας φαίνεται ότι άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του Φόστερ από την Χάποελ Χολόν.

Ο Παναθηναϊκός “κοιτάζει” Φόστερ για… αντί-Φρεντέτ (video)

Ο Αμερικανός γκαρντ (25 ετών, με ύψος 1,91 μέτρα) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ισραήλ, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδε και ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες από τον Έλληνα κόουτς για τον παίκτη, ώστε να τον επιλέξει για τους “πράσινους”.

Ο Φόστερ είχε την περασμένη σεζόν 17,8 πόντους (62% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 73% στις βολές), 3,8 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη, κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League, γεγονός που σε συνδυασμό με το χαμηλό κασέ του (περίπου 300.000 ευρώ) είναι πιθανό να του δώσει το “εισιτήριο” για το ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ο Φόστερ εν δράσει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις