Παναθηναϊκός: «Κολλάει» του Ζε λόγω των απαιτήσεων της Άντβερπ

Προβλήματα συναντά ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να εξασφαλίσει το δανεισμό του Λαμκέλ Ζε από την Άντβερπ, καθώς η βελγική ομάδα ζητά πολλά. 

Η υπόθεση δανεισμού του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε απ’ την Άντβερπ στον Παναθηναϊκό, έχει «κολλήσει» το τελευταίο 48ωρο, λόγω των πολλών και σύνθετων όρων που επιθυμούν οι Βέλγοι να συμπεριληφθούν στη συμφωνία, κυρίως σε ότι έχει να κάνει την οψιόν αγοράς του Καμερουνέζου απ’ το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2021.

Την ώρα που και στο οικονομικό ύψος της οψιόν υπάρχει ακόμη σημαντική απόσταση, η Αντβέρπ ζητάει (συν τοις άλλοις) «ενοίκιο» για τον 6μηνο δανεισμό του 24χρονου εξτρέμ, αλλά και «υποχρεωτική» ενεργοποίηση της οψιόν, εάν ο Ζε καταγράψει έναν μικρό αριθμό επίσημων αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω «πακέτο» των όρων που θέτουν οι Βέλγοι, δεν το αποδέχονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ήδη στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ απ’ την αγορά του εξωτερικού, αν και την ίδια ώρα ο Γάλλος general manager του «τριφυλλιού» δεν διακόπτει ολοκληρωτικά το δίαυλο επικοινωνίας με το βελγικό κλαμπ, προσπαθώντας με συνεχόμενες αντιπροτάσεις να αλλάξει τα δεδομένα για να υπάρξει συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Γιαννάκης για Γκάλη: «Στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός» – Τα λόγια του Σπανούλη (videos)

Γιαννάκης για Γκάλη: «Στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός» – Τα λόγια του Σπανούλη (videos)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη εντός και εκτός παρκέ, ενώ για τον ... Διαβάστε περισσότερα