Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Λαμία: Εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, με τον Φώτη Ιωαννίδη να μένει εκτός για ακόμη μία φορά, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (17/02, 20:30) στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την πράσινη αποστολή και σ’ αυτή δεν βρίσκεται και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Μπακασέτας, αλλά και ο Τσέριν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας για τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο - «Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο και βαρύ»
«Από το πρώτο λεπτό είμαστε δίπλα στην οικογένεια και στα υπόλοιπα παιδιά» λέει στο newsit.gr ο Άρης Καρίπογλου - Η δραματική περιγραφή για τις στιγμές μετά τον τραυματισμό του Γκιάνα Ασλάν
16χρονος