Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λοτζέσκι: “Θα κάνουμε τα πάντα για το Final 4 της Euroelague”

Παναθηναϊκός – Λοτζέσκι: “Θα κάνουμε τα πάντα για το Final 4 της Euroelague”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ματ Λοτζέσκι παρέμεινε τελικά στον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπόγραφή του νέου του συμβολαίου, έδειξε ενθουσιασμένος που θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Τριφυλλιού. “Ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά”, εξήγησε ο Αμερικανός.

Μετά και την αποχώρηση του Μάρκους Ντένμον, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ματ Λοτζέσκι, γεγονός που ικανοποίησε πρώτο από όλους, τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο, υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει μετά από χρόνια σε ένα Final 4 της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στους φίλους του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Λοτζέσκι

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά γι’ αυτό και νιώθω όμορφα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς Πασκουάλ και το υπόλοιπο επιτελείο.
Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ καλά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Ωστόσο δεν καταφέραμε να προκριθούμε  στο Final 4 της Euroleague γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας όμως πέσαμε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ και δεν τα καταφέραμε, χάνοντας τρία ματς στις λεπτομέρειες. Ελπίζω πως την καινούρια σεζόν θα μπορέσουμε να πάμε. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι. Η στήριξη που μας προσέφεραν πέρσι ήταν συγκλονιστική. Ξέρω πως και την νέα σεζόν θα είναι δίπλα μας. Μαθαίνω πως είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη τους με κάθε τρόπο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις