Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Έστειλε μήνυμα στους οπαδούς μετά την πρόταση από το Κατάρ

Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Έστειλε μήνυμα στους οπαδούς μετά την πρόταση από το Κατάρ

Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαουρίσιο αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από το Κατάρ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε προς τον Μαουρίσιο, πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην αποχώρησή του απ’ την ομάδα για την Αλ Αχλί του Κατάρ, αν οι «πράσινοι» δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Η αραβική ομάδα είχε μεταφέρει προς τον ατζέντη του 34χρονου μέσου πως ήθελε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Μαουρίσιο δεν πρόκειται να φύγει, δίχως τα… σωστά οικονομικά ανταλλάγματα.

Λίγες ώρες μετά -και ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Άρη- ο Μαουρίσιο δήλωσε πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό, εξέφρασε την επιθυμία του για μια αλλαγή στην καριέρα του, αλλά ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για το “τριφύλλι”.

Το μήνυμά του στο Instagram:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιθυμία μου για μία αλλαγή, όμως η ομάδα αποφάσισε να μην με αφήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα όπως έκανα πάντα. Είμαι επαγγελματίας. Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Τo αποτέλεσμα για τον κορωνοϊό ήταν θετικό και μέχρι να βγω αρνητικός, θα δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maurício José da Silveira Jr (@mauricio_silveira88)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις