Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο αλλά χωρίς πέντε η αποστολή (pic)

Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο αλλά χωρίς πέντε η αποστολή (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague και ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτή βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι και οι Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Βέλεθ, Μαουρίτσιο και Καρλίτος, που παραμένουν εκτός, με τον Λάζλο Μπόλονι να καλείται να καλύψει τα κενά τους.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας των play offs κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, θεραπεία έκαναν οι Σανκαρέ, Βέλεθ ενώ απόντες με άδεια ήταν οι Καρλίτος, Μπεκ και ο εγχειρισμένος Μαουρίσιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις