Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι αλλά χωρίς Βέρμπιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Με Μαντσίνι αλλά χωρίς Βέρμπιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας (30/01, 21.00), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα, με τους πράσινους να ταξιδεύουν στην Τρίπολη δίχως τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μαντσίνι, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Βέρμπιτς και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις