Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με μάσκα ο Ιωαννίδης, ατομικό ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Με μάσκα ο Ιωαννίδης, ατομικό ο Κουρμπέλης
Intime.gr

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έσβησε ένα ακόμα όνομα από το ιατρικό δελτίο στον Παναθηναϊκό, καθώς, στην προπόνηση της Τετάρτης (19/10) είδε και τον Φώτη Ιωαννίδη να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε φορώντας ειδική μάσκα -λόγω του κατάγματος που υπέστη στη μύτη στον αγώνα με τη Λαμία- και πλέον έχει πολλές πιθανότητες για να προλάβει το κυριακάτικο (23/10) ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο 22χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό, όμως από την Πέμπτη (20/10) αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό. Την ίδια στιγμή, ο Αϊτόρ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, όμως αναμένεται να είναι έτοιμος ως την Κυριακή.

Ατομικό έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης (δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμη σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στον χτυπημένο αστράγαλό του) και η κατάστασή του τις επόμενες μέρες θα κρίνει το αν θα προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Τρουιγιέ έκανε θεραπεία και τα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί η μέρα, στην οποία θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης της “ζημιάς” στο αριστερό γόνατό του, μετά την ολική ρήξη χιαστού κι έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη την περασμένη Κυριακή (16/10) στον αγώνα με τη Λαμία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις