Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Με Ντε Φράι η αποστολή για Γκρασχόπερς

Στην πράσινη αποστολή βρίσκονται και οι 5 μεταγραφές του τριφυλλιού το φετινό καλοκαίρι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού αγώνα με την Γκρασχόπερς στη Λεωφόρο (11/7/2026, 21:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα, ενώ, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιάκομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ελβετική ομάδα.

Σε αυτή ο Δανός τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε 25 παίκτες που είναι οι Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Ντε Φράι, Τετέι, Γιάγκουσιτς, Αντίνο, Ζαρουρί, Ίνγκασον, Τσέριν, Παντελίδης, Κοντούρης, Τσάπρας, Ταμπόρδα, Καμαρά, Σιώπης, Κυριόπουλος, Μπινιάρης, Λάβδας, Ραστόντερ και Κυριακόπουλος.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στο γήπεδο, καθώς έχουν φύγει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα