Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Βιλένα η αποστολή για Λαμία

Παναθηναϊκός: Με Βιλένα η αποστολή για Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Μέσα ο Τόνι Βιλένα, εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι ο Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (4/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Τόνι Βιλένα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να τον παίρνει στην αποστολή.

Στο μεταξύ, ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που του προκλήθηκε από την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον. Απών για ακόμα μία ημέρα ήταν ο Χουάνκαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις