Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Μέσα» Καρλίτος και Μαουρίσιο ενόψει Ολυμπιακού – Κάταγμα ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: «Μέσα» Καρλίτος και Μαουρίσιο ενόψει Ολυμπιακού – Κάταγμα ο Βαγιαννίδης
Intime.gr

Τα νέα από τη σημερινή (12.01.2022) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με.. επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού αλλά και τον τραυματισμό του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εντός έδρας “αιώνιο” ντέρμπι mε τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Superlerague 1 (16.01 / 19:30)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Μαουρίσιο και Καρλίτος να συμμετέχουν κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του Σέρβου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σάντσες, Μπουζούκης, Κουρμπέλης. Αναφορικά με τον Χουάνκαρ, το πιο πιθανό είναι να μπει στις προπονήσεις αύριο (13.01) και να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στα.. δυσάρεστα της ημέρας, τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στο δάχτυλο του χεριού ο Γιώργος Βαγιαννίδης και αποχώρησε από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Απόντος του τιμωρημένου Σάντσες, ο 20χρονος νεαρός συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες, να βρεθεί στην αποστολή του ντέρμπι. Πλέον, αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση του αλλά και για το πόσο θα μείνει εκτός δράσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις