Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μήνυμα Εμμανουηλίδη μετά τις δηλώσεις Μπόλονι (pic)

Παναθηναϊκός: Μήνυμα Εμμανουηλίδη μετά τις δηλώσεις Μπόλονι (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Λάζλο Μπόλονι σχολίασε τη μετεγγραφή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην Ολλανδία και λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω instagram.

«Το νέο μου χόμπι είναι να ακούω ψέματα ενώ ξέρω την αλήθεια… να σου τύχει είναι απολαυστικό», έγραψε σε story ο Εμμανουηλίδης, ο οποίος “πίεσε” για να παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, ο Μπόλονι είχε δηλώσει για αυτόν τα εξής:  «Όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Όταν έχεις τον Χατζηγιοβάνη, τον Αϊτόρ, τον Ενγκμπακοτό, τον Καμπετσή που παίζει και στις δύο πλευρές, τον Σαβιέρ που περιμένουμε να επιστρέψει και έχουμε και τον Εμμανουηλίδη, δηλαδή έξι οι παίκτες, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο παίκτης βλέπει ότι είναι χλωμός από αυτήν τη μεγάλη παρουσία παικτών. Όλοι θα θέλαμε να έμενε, γιατί τον αγαπάμε τον Δημήτρη, αλλά σχεδόν κλαίγοντας ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να τον αφήσουν να ακολουθήσει την τύχη του. Είναι ένας συμπαθέστατος νέος, του εύχομαι καλή τύχη και αν πετύχει, θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό».

Η ανάρτηση του Εμμανουηλίδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις