Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μονακό: Για το «νταμπλ» κόντρα στους Μονεγάσκους στη Euroleague

Παναθηναϊκός – Μονακό: Για το «νταμπλ» κόντρα στους Μονεγάσκους στη Euroleague
eurokinissi

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μονακό (21:15, Newsit.gr, NovaSports Prime) και θέλει να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη “διαβολοβδομάδα” στη Euroleague, κάνοντας το 2/2 κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική στη Euroleague, με σκοπό να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στη διοργάνωση και να παραμείνει σε… τροχιά τετράδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 12-8 και θέλει να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη και να κάνει το 2/2 σε αυτή τη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, έχοντας επικρατήσει πριν από λίγες ώρες της Αναντολού Εφές (83-76) μέσα στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να κάνει το 2/2 κόντρα στη Μονακό. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι “πράσινοι” είχαν περάσει νικηφόρα από το Πριγκιπάτο με buzzer beater τρίποντο του Γκριγκόνις (90-91).

Απ’ την άλλη, οι Μονεγάσκοι έχουν ρεκόρ 11-9 και ξεκίνησαν και αυτοί με νίκη τη “διαβολοβδομάδα”, αφού επικράτησαν με σκορ 93-83 της Μπασκόνια εντός έδρας, σε ένα ματς όπου ο Μάικ Τζέιμς έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννη Παπαπέτρου. Από πλευράς Μονεγάσκων, δεν θα αγωνιστεί ο Ελί Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά από παραβίαση εσωτερικού κανονισμού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο Σίλβα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις