Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μπαίνει ο Κουρμπέλης στο τέλος της εβδομάδας – Ευχάριστα νέα για Μαουρίτσιο

Παναθηναϊκός: Μπαίνει ο Κουρμπέλης στο τέλος της εβδομάδας – Ευχάριστα νέα για Μαουρίτσιο

Ο Παναθηναϊκός από το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υποδεχτεί ξανά τον Δημήτρη Κουρμπέλη στις προπονήσεις, ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και η αποθεραπεία των Γιουνούς Σανκαρέ και Μαουρίτσιο.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει μείνει εκτός αγώνων απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς και προσαγωγούς (έκανε επέμβαση στις 20 Ιανουαρίου), αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να «μπει» στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακολουθεί διαρκώς πιο έντονο πρόγραμμα, ανεβάζει καθημερινά «στροφές» κι αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας υποψηφιότητα (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο) για να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 4 Απριλίου, για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Μαουρίσιο επίσης αναμένεται να κόψει την Τετάρτη (24/03) τα ράμματα στο γόνατο, μετά την αρθροσκόπηση αποκατάστασης της ρήξης μηνίσκου, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/03) και θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής (11/04), με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο συγκεκριμένο ματς, αναμένεται να είναι 100% έτοιμος και ο Γιουνούς Σανκαρέ, μετά και τη δική του αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό μέσα στο πρόγραμμά του τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν διήμερο ρεπό από τον Λάζλο Μπόλονι μετά τον αγώνα της Κυριακής (21/03) στην Τρίπολη, ωστόσο είχαν ενημερωθεί πως θα έπρεπε να δώσουν το «παρών» στο Κορωπί το μεσημέρι της Τρίτης (23/03), για να υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, κάτι που έγινε, με όλα να είναι αρνητικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις