Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπακογιάννης: “Θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα”

Παναθηναϊκός – Μπακογιάννης: “Θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα”
Intime.gr

Το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού απασχόλησε και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, με τον Κώστα Μπακογιάννη να ξεκαθαρίζει πως μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινώσει το ολοκληρωμένο σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για τη Διπλή Ανάπλαση και το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και τόνισε πως θα παρουσιάσει μια τελική πρόταση -με νούμερα- μέσα στο καλοκαίρι και όταν τα πάντα θα είναι ολοκληρωμένα.

«Η τελική πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις τόσο τα κόστη όσο και το πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου. Προφανώς ένα τόσο μεγάλο έργο δε μπορεί να το τρέξει μόνος του ο Δήμος. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο έργο, από τα μεγαλύτερα της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι παιδική χαρά. Εδώ και 17 χρόνια συζητάμε, εμείς θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα, με νούμερα και όλα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης κατά την διάρκεια του αποψινού (15.06.2020) δημοτικού συμβουλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις