Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, Μπαρτζώκας: “Πάντα είναι δύσκολα τα ματς στο ΟΑΚΑ”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Για την Αθήνα ταξιδεύει η αποστολή της Μπαρτσελόνα, όπου αύριο (24/1, 20:45) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε τι χρειάζονται να κάνουν οι Καταλανοί για να πάρουν τη νίκη…

Πριν την αναχώρηση από τη Βαρκελόνη, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε για το ματς της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό: “Κάθε φορά που παίζουμε στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο. Πάντα τα ματς εναντίον του Παναθηναϊκού στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολα, τόσο λόγω της ατμόσφαιρας και του κόσμου, όσο φυσικά και λόγω της ομάδας. Όπως εμείς, έτσι και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ τη νίκη. Για να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Όσον αφορά τις διαφορές ανάμεσα στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα του νίκησε με 72-57, ο Έλληνας τεχνικός είπε: “Αυτό το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίξαμε στη Βαρκελόνη. Για μας κάθε ματς είναι τελικός και δεν παίζει ρόλο που κερδίσαμε εύκολα στον πρώτο γύρο. Είδαμε ότι δεν έπαιξαν καλά με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και λέω ότι κάθε ματς είναι και διαφορετικό…”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε